Selskapslokaler

Salen
Salen
Salongen
Salongen

For andelseiere og leietakere i Strimmelen borettslagn har vi har fine selskapslokaler i borettslaget til utleie .

Salen er stor og allsidig og kan brukes til alt fra konfirmasjon, barnedåp, kaffeselskap og større møter. Har tilknyttet kjøkken med utstyr til 50 personer.
Salongen har kjøkken og utstyr til 35 personer.

Pris (Gjelder avtaler inngått etter 01.11.2016):
Sal       kr. 2.500
Salong  kr. 2.000

Leietaker må selv ta med eget musikkanlegg, hvis det skal benyttes. All musikk må opphøre senest kl. 22.00. Leietaker har ansvar for rydding av lokalet samt området utenfor, det skal være ryddet til kl. 10:00 neste dag, hvis ikke annet er avtalt. Vask av gulv og toaletter er inkludert i leien.  Det vil bli tillagt gebyr dersom det kreves renhold utover ordinære rutiner.

Aldersgrense for leie av lokalene er 23 år. For leie send e-post til strimmelenutleie@gmail.com (hvis svar uteblir, kontakt: styret@strimmelen.no). Husk å oppgi ditt telefonnummer.

Inngangsparti
Inngangpartiet; gang, kjøkken og toaletter.

Hybler

Photo
Photo

Strimmelen borettslag leier i dag ut 32 hybler som ligger i toppen på C/G-husene. Det er 4 hybler fordelt over 8 hus. Alle er velkommen til å søke om hybel, men familie (barn/barnebarn) av beboere i Strimmelen blir prioritert og stiller først på ventelisten.  Hyblenes bruttoareal: Ca. 25 m2. Boareal: Ca. 20 m2. For leie eller informasjon, ta kontakt med Per Erik Moe på e-post: hybel@strimmelen.no.

Photo

Næringslokaler

Strimmelen borettslag leier ut næringslokaler innen kontor og oppbevaring.

Ta kontakt med styret på styret@strimmelen.no

Logon