Miljøutvalg - vil du engasjere deg?

Styret inviterer engasjerte beboere til å bidra i miljøutvalgene. Det finnes et miljøutvalg for hver blokk / boligenhet.
Kanskje din blokk trenger deg, og dine idéer? Ta kontakt.

Fellesaktivitet for beboerne i Strimmelen?

Ønsker du og starte en sosial aktivitet, eller har annet initiativ for samvær og hygge i borettslaget, er du velkommen til å ta kontakt med styret. Aktiviteter og felleskap i borettslaget oppmuntres, og man kan søke om å låne selskapslokalene, uten kostnad.

Det kan for eksempel arrangeres:

-Musikkarrangement / jam.

-Spillkvelder.

-Hobbygrupper.

-Dans, eller annen trening.

-Bokklubb.

 

Forutsetningen er at arrangementet er åpent for beboere i borettslaget, og at initiativet kan ha positiv innvirkning på naboskap, og bidra til å stryrke felleskapet.

Ta gjerne kontakt med oss.

 

Mvh, Styret.

Kroen

Photo
Kaffe til vaflene må til.
Photo
Vi er mange i godt selskap

Småkroen startet i 1997. Vi er en glad og erfaren gjeng som møtes annenhver tirsdag mellom kl. 11 og 14 i Småkroen ved i selskapslokalene i Strimmelen 20.

Det serveres lefser, tebrød og kaffe til kr. 25. Vi har også utlodning. Medlemmene har selv med gevinster og er flinke med å kjøpe lodd. Overskuddet av det vi får inn på utlodningen bruker vi til tur på vårparten og til julebord.

Vi er i aldersgruppen 60 årene og opp til 90 (ca 35 stk.), men vi vil gjerne ha yngre medlemmer også. Alle er hjertelig velkommen uansett alder.


Vi har også lang erfaring fra tider da dugnadsåneden var stor og ønsker å fortelle om hva som skjer i laget og overføre stafettpinnen. Det er behov for yngre krefter og den beste kombinasjonen er når yngre og eldre kan lære av hverandre.

Hvis du er hjemme på dagtid tirsdager, er du hjertlig velkommen. Vi trenger flere medlemmer, og du vil bli godt mottatt.

Ta gjerne kontakt på mobil 916 37 728 (Grete)

Med hilsen
Oss i Småkroen.

Photo
Det er lett å le i godt selskap
Logon